Foodtruck Klein Geluk logo

Eten & drinken

Met Klein Geluk breng ik gerechten en drankjes die afgestemd zijn op jouw feest of evenement én op het seizoen; bijvoorbeeld in de winter een broodje worst met zuurkool en zelfgemaakte glühwein erbij en in de zomer wraps, frisse salades en home made limo!

Ik maak gebruik van biologische en lokale ingrediënten en laat de smaken voor zich spreken; eenvoudig, smaakvol en in verrassende combinaties. Ben je benieuwd wat je ongeveer kunt verwachten, bekijk dan de menukaart hieronder!

In overleg is (bijna) alles mogelijk, dus vraag het vooral als je specifieke wensen hebt.

Menukaart 2023

Menukaart

Hieronder vind je de menukaart voor 2023, ingrediënten kunnen per seizoen wisselen, maar dit zal ik altijd aangeven.

catering zonder foodtruck

Ben je op zoek naar catering, maar niet per se naar een foodtruck in de tuin; dat kan natuurlijk ook! Ik zorg voor een mooie presentatie met seizoensgebonden en afwisselende gerechten. Een feestelijk diner of zelfs een uitgebreid ontbijt, ik maak het graag voor je.

Hiervoor zijn de mogelijkheden wat uitgebreider dan op het bovenstaande menu. De catering kan naar wens samengesteld worden, met bijvoorbeeld soep, een of meerdere warme gerechten, uitgebreide salades en naar wens ook een borrelplankje vooraf of een toetje na.

Dit is mogelijk voor groepen tot 45 personen.

  • Inclusief borden, bestek en glazen
  • Frisdrank, koffie en thee naar wens
  • Vega, vegan of glutenvrij mogelijk
  • Samengesteld in overleg met jou!