Foodtruck Klein Geluk logo

Over Foodtruck Klein Geluk

Foodtruck Klein Geluk is mijn heerlijke project. Mijn naam is Jeanine, ik woon met Mark en onze twee dochters in Molenhoek, net onder Nijmegen.

Met de foodtruck breng ik verschillende liefdes, passies en rode draden uit mijn leven bij elkaar. Ik houd enorm van eten; van koken en bakken, maar ook van de producten zelf: de pure smaken die elk seizoen weer van dichtbij komen – en die je oneindig kunt combineren. Daarnaast houd ik er van om mensen te ‘ontzorgen’ en met de foodtruck kan ik dat heel fijn combineren.

Mijn gerechten zijn uiteraard zelfgemaakt, vol van smaak, vaak met een verrassende twist, maar nooit ingewikkeld – de smaken spreken voor zich. Dat gaat voor mij het best met verse producten van het seizoen en zo mogelijk ook van dichtbij. De liefde die in de productie van deze producten gaat, proef je ook nog op je bord, daar ben ik van overtuigd.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje in het menu en mail of bel me gerust met vragen. Wie weet tot binnenkort!